maanantai 1. huhtikuuta 2013

Immich-Batterieberg C.A.I. Riesling [Kabinett] 2011 (Alkon tilausvalikoima, nro 904847)

Myös tilausvalikoimapäivitys oli sopivasti pyhäpäiväautomaatilla. Vain jokamaanantainen erikoisvalikoimapäivitys jäi uupumaan. Eli pitäisi varmaan hankkia elämä.

Mutta niinhän siinä sitten kävi, että jo pitkään ennakoituja Immich-Batterieberg-tuotteita on nyt sitten monopolinkin tilausvalikoimassa. Linnanmäki, muistaakseni, mutta ainakin kaupungin viinisushibaarit, mitä näitä tuplavinejä nyt on. Ja nyt sitten siis kautta koko Moselin Rieslingiä... öö... palvovan Suomen. Viini-lehti voisi melkein liittää näkökulman ennakointipalstalleen: mitkä suomalaisten maahantuojien ravintolaviineistä seuraavaksi myös Alkon listoilla?

Eli piiri pieni pyörii, samat viinit hyörii. Ei kai tässä umpikujassa auta kuin ottaa tilausvalikoimanettilomake kauniiseen käteen ja...

...jo ennen avaamista kävi selväksi, että Alkon tilausvalikoima -otsikoinnista puuttuu varsin oleellinen "Kabinett"-merkintä. Eli litku on kuin onkin samaa kuin keskustan ketjuravintoloissa. Onneksi vuosikerta on sentään ehtinyt vaihtua viime maistelukerrasta. Ja sekin nyt tietysti, että ravintolassa ei aina tiedä, onko litku seissyt minuutin vai puoli viikkoa. Ja samalla kun otsikointiin korjaa "Kabinett"-luokituksen, voisi hämäävän "6 x 0,75" -merkinnän myös poistaa, koska tuote on tilattavissa pulloittain, kuten hintasarakkeestakin käy ilmi. Ja mikä on siis todistettavasti todistettavaa.

E & PS. Itse juoma oli taas kerran malliesimerkki 20-30/35 €:n väliinputoajahintaluokasta. Eli edellisen maistelukerran heikkoudet eivät johtuneet ravintolaseisotuksesta tmv. Olisi niin kiva innostua, mutta kun ei vain pysty..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti