perjantai 10. lokakuuta 2014

Weingut Wittmann Riesling trocken 2012

Ei, tätä ei voi tosiaan kehua. Onneksi. Koska lakikin sen kai kohta kieltää.

Mutta mites näiden peruslitkujen haukkuminen jatkossa? Ei kai sentään oikeutta diskriminoida alkoholia voida kieltää? Edes täällä Pohjois-Korean viimeisillä takamailla?

Tai samoin tein: Voitaisiinko säätää laki, että kunkin kansalaisen velvollisuus olisi kerran viikossa julkisesti osoittaa, kuinka syvää hänen alkoholihalveksuntansa on ja samalla kuinka paljon halveksunta on syventynyt edellisen viikon vastaavasta halveksunta-ajankohdasta? Eikö näin vihdoin päästäisi koko kansan luontevaan alkoholisuhtautumiseen? Ja tätä kautta kaikkien yli-ikävien kieltolakimyyttien ja traumamystifiointien purkamiseen?

Ja tietysti samalla voitaisiin tästä lähtien halveksua myös kaikkia a:lla *lkavia *sioita. Ihan vain varmuuden vuoksi.

Sinänsä murskaavaa, että aikamatkailu pimeältä keskiajalta onnistuu kuin onnistuukin vieläkin kauemmas. Jurakaudelle ei voida mennä, koska sen alueen viinejä ei Politbyroon Putiikista saa, mutta jossakin kivikauden ja alkuliman sekoituksessa tässä nyt lillutaan.

PS. Kansa kyllä laitetaan ojennukseen kunnon Absurdistan-tyyliin, mutta itse ei tarvitse noudattaa omia monopolisääntöjä: Malmgård Emmer Trippel -tilausvalikoimauutuus (tuotenumero 940096) saman tien Lippulaivan hyllyllä, vaikka nimenomaisesti rajattomaan Lippulaiva-tilausvalikoimaan ei uutuuksien pitäisi kuulua.

PS. #2. Yhtäkään kuvaa ei tähän mennessä näissä jolkotuksissa ole näkynyt. Seuraavassa tulevan lain kunniaksi ensimmäinen. Ja varmaan sitten samalla viimeinen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti