tiistai 25. maaliskuuta 2014

That's Neiss Red 2011 (Alkon tilausvalikoima, nro 942147)

37 kevättalven uutuutta. Lupaa maaliskuun uutuustraktaatti. Harmi vain, että käytännössä kaikki eksemplaarit olivat jo hyllyissä ja kiinnostavimmat jo aikaa sitten testattu helmikuun puolella. Sama kuvio kuukaudesta toiseen. Lopputulos: turhia paperijäämiä, vanhentunutta tietoa, pettyneitä asiakkaita.

Tiekarttaehdotus (nyt kun nettiuutuuspuoli jotenkuten pelittää): 1) uutuusvihkosesta selvästi pienempiä painoeriä, 2) mätsäystä toimituksiin, jotta maaliskuun uutuudet todella ovat maaliskuun uutuuksia (ohjenuorana: älä koskaan aliarvioi uutuusmaanikon viehtymystä aitoihin uutuuksiin), 3) pelimerkkipanokset nettipriimaan: uutuudesta saapumismerkintä nettiin vasta, kun tuote todella on hyllystä poimittavissa eikä varastopinoerän pohjalla, 4) muutenkin nettiuutuusilmoitteluun huolellisuutta: etteivät käsityöläisoluet lipsahtele eetteriin ennen aikojaan (kuten kävi tässä taannoin) ja/tai osa pääsiäsoluista putoa ilmestymisjärjestyslistalta (kuten on juuri käynyt ainakin Ørbæk Påskebrygille, joka eilen vielä oli mukana 24.3.2014-olutuutuuslistalla, mutta tänään löydettävissä vain, jos tietää, mi(s)tä kaiva(t)a etc.)

Ja sitten vielä tämä ehkä kuukauden kiinnostavin uutuus. Tekijänsä "Leidenschaft". Bordeaux vs. Pfalz. Varsin mainio yhdistelmä runkoa ja raikkautta. Milloinkohan vaan tilausvalikoimatuotteet aletaan laskea ihan oikeiksi tuotteiksi, jotta niistäkin olisi saatavana muutakin taustatietoa kuin linkki maahantuojain ympiylistyksiin?

Ja eikös se olisikin komeeta räväyttää otsikoihin saman tien vaikka ihan "72 kevättalven uutuutta!"?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti